Νέα

29/03/2015
 

Απάντηση σε συλλόγους που δεν ανήκουν στην ΕΟΜΠ

announcement

Με ιδιαίτερη προσοχή διαβάσαμε το αίτημα της πενταμελούς επιτροπής των εκπρόσωπων των συλλόγων που πήγαν στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο που οι σύλλογοι ζήτησαν την καθοδήγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ.

Επειδή, όμως, οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και επιθυμούμε την όσο δυνατόν καλύτερη και άμεση ενημέρωση των συλλόγων, θεωρούμε ότι θα πρέπει οι σύλλογοι να ενημερωθούν απευθείας από εμάς σε τυχόν απορίες που έχουν. Μέσω των νόμιμων εκπροσώπων τους κι όχι μέσω επιτροπής, ώστε να κρίνουν οι ίδιοι την πορεία που θα ακολουθήσουν.

Η μόνη ομάδα που μπορεί να υπάρξει είναι υπό την σκέπη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ. Είναι η νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση που canadianviagraonline.biz εξέλεξαν τα σωματεία – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Ήμασταν και θα παραμείνουμε στη διάθεση του κάθε συλλόγου, για τις όποιες διευκρινίσεις- ανησυχίες του. Ήμασταν και θα παραμείνουμε στο πλευρό των συλλόγων για το καλό του αθλήματος.

Το Μπόουλινγκ είναι ένα κι όσοι επιθυμούν το καλό του αθλήματος θα πρέπει να αφήσουν τα προσωπικά συμφέροντα, μακριά από ομάδες και επιτροπές. Το αίσθημα ευθύνης αυτής της διοίκησης είναι μεγάλο και καλούμαστε, με τη βοήθεια όλων να οδηγήσουμε το Μπόουλινγκ εκεί που πραγματικά αξίζει.

Ειδικά αυτή την περίοδο τα καυστικά – ακραία σχόλια είτε υπέρ της διοίκησης μας, είτε κατά, μόνο καλό δεν κάνουν στο άθλημα.

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το Μπόουλινγκ θα προχωρήσει ενωμένο με μοναδικό στόχο την προώθηση του αθλήματος. Όσοι ευελπιστούν ότι θα κάνουν καριέρα στην πλάτη του αθλήματος, δεν έχουν θέση στο άθλημα.

Οι καιροί αυτοί επιβάλουν να είμαστε ενωμένοι και μόνο έτσι θα πετύχουμε!

Γι αυτό παραμένουμε στη διάθεση των συλλόγων κι όχι των επιτροπών.