Νέα

18/03/2015
 

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του «Αττικού»

σφυρί

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ ανακοινώνει: ότι τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε ο σύλλογος «Αττικός» κατά της ομοσπονδίας απορρίφθηκαν. Ο συγκεκριμένος σύλλογος που ζήτησε τη διαγραφή του από την ομοσπονδία μας, χρησιμοποιώντας την παράγραφο Α του άρθρου 10 του καταστατικού μας, ζητούσε από την ΕΟΜΠ τα πρακτικά των γενικών συνελεύσεων, καθώς όπως ανέφερε είχε έννομο sildenafil generic dosage συμφέρον!!!

Το δικαστήριο έκρινε ότι το αίτημα του Αττικού (σ.σ. πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Καλαμαράς, πρώην πρόεδρος της ΕΟΜΠ) δεν είχε έννομο συμφέρον και ορθά έπραξε η Ομοσπονδία και δεν έδωσε τα πρακτικά.

Η ΕΟΜΠ συνεχίζει ακάθεκτη την προετοιμασία της για την καθοριστική όσο και κρίσιμη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι προσπάθειες κάποιων να εμποδίσουν τόσο το αγωνιστικό πρόγραμμα, όσο και την ανάπτυξη του αθλήματος δεν θα περάσουν. Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά και να βάλει τις σωστές βάσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Αλλωστε όπως έδειξαν και τα πρόσφατα γεγονότα στο άθλημα μας, όταν κάποιοι κάνουν όνειρα χτίζοντας παλάτια στην άμμο και υπονομεύοντας το συμφέρον του αθλήματος για τα προσωπικά τους οφέλη, το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν πρόσκαιρα προβλήματα.

Το ελληνικό Μπόουλινγκ θα βγει κερδισμένο κι όπως λέει και ο λαός: «ό,τι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό».