Νέα

23/04/2015
 

Γενική Συνέλευση: Ισχυρότερη η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ!!!

BOWLING_ball_game_classic_bowl_sport_sports__5__4500x3000

Ομόφωνα εγκρίθηκε read more at ο προϋπολογισμός για το 2016 στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ.

Παράλληλα τα σωματεία –μέλη της ΕΟΜΠ ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Oμοσπονδίας κ. Αγγελο Τσουρούπη, για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει, προκειμένου η ΕΟΜΠ να ανακτήσει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Η Γενική Συνέλευση αφού άκουσε προσεκτικά τα medicinesure.com όσα είπε ο κ. Τσουρούπης κι αφού διαβάστηκε στη συνέλευση τι λέει ο ΝΟΜΟΣ για τα κριτήρια που απαιτούνται ώστε να πάρει την ανάκληση της Ειδικής Αθλητικής αναγνώρισης η ΕΟΜΠ αποφασίστηκε:

  • Να συνεχίσει το ΔΣ της ΕΟΜΠ τις κινήσεις που κάνει για την ανεξαρτητοποίηση της
  • Ολοι οι εκπρόσωποι των συλλόγων εξέφρασαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την στήριξή τους στην Διοίκηση της ΕΟΜΠ
  • Ξεκαθάρισαν ότι πλέον και οι σύλλογοι-μέλη της ΕΟΜΠ θα αναλάβουν ενεργό ρόλο στις εξελίξεις του Μπόουλινγκ και θα βοηθήσουν, ώστε η ΕΟΜΠ να πετύχει τους στόχους της.
  • Εγινε ομόφωνα αποδεκτό ότι ακόμη και τώρα (σ.σ. που έχει περάσει η προθεσμία της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή και του ΓΓΑ κ. Ιούλιου Συναδινού) όσοι αθλητές και σωματεία επιθυμούν να επιστρέψουν στην δύναμη της Ομοσπονδίας, είναι πάντα ευπρόσδεκτοι…

Τέλος, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναμόρφωση και η τήρηση του αγωνιστικού προγράμματος.