Νέα

21/12/2015
 

Η αλήθεια της ΕΟΜΠ και το ψέμα του κ. Μοντσενίγου

BOWLING_ball_game_classic_bowl_sport_sports__5__1920x1200

Από τα πολλά και συνεχόμενα ψέματα σε λίγο θα ξεχάσετε ποια είναι η αλήθεια. Ευτυχώς για εσάς η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ είναι εδώ για να σας υπενθυμίσει τα πραγματικά γεγονότα, αλλά και να ενημερώσει τα σωματεία και τα μέλη μας για την αλήθεια.

Ο κ. Φίλιππος Μοντσενίγος δήλωσε χθες παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου του Ελληνικού Μπόουλινγκ ότι ο πρόεδρος του συλλόγου ΑΛΦΑ κ. Γιώργος Οικονομάκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΜΠ κ. Αγγελο Τσουρούπη για την επιστροφή του συλλόγου στην Ομοσπονδία.

Δηλώσατε κ. Μοντσενίγο ότι η ΕΟΜΠ ζήτησε από τον κ. Οικονομάκο 2000 ευρώ για να επιστρέψει!!!!!

Τόσο  ο κ. Αγγελος Τσουρούπης, όσο και ο κ. Γιώργος Οικονομάκος δηλώνουν επίσημα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι σ’ αυτή τη συνάντηση ουδέποτε ζητήθηκαν χρήματα από το σύλλογο ΑΛΦΑ για να επιστρέψει στην ΕΟΜΠ.

Αλλωστε κ. Μοντσενίγο, επειδή φαίνεται ότι ακόμη και τα πιο ευκολονόητα πράγματα δεν τα καταλαβαίνετε να σας τονίσουμε και για να το δουν και οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι:

Η Υπουργική απόφαση ήταν ξεκάθαρη. Με μια απλή αίτηση επιστρέφουν οι σύλλογοι στην ΕΟΜΠ. Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτή την εντολή κ. Μοντσενίγο;

Εμείς στηρίζουμε την διοικούσα αρχή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και δεν πρόκειται να πάμε κόντρα στην απόφαση του Υφυπουργού κ. Κοντονή και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού.

Και για να τελειώσει κι αυτό το παραμύθι τονίζουμε για τελευταία φορά: Οι σύλλογοι μπορούν να επιστρέψουν στη δύναμη της ΕΟΜΠ με μια απλή αίτηση. Αν δεν πιστεύουν εμάς ας διαβάσουν την Υπουργική Απόφαση

Οτιδήποτε άλλο ακούτε είναι εκ του πονηρού και στη σφαίρα της φαντασίας του κ. Μοντσενίγου και της παρέας του!!!!