Νέα

11/03/2017
 

Η ΕΟΜπ προσφέρει χρήματα για την αποστολή στην Φινλανδία

319-bowling-lanes-pictures

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ ενημερώθηκε σήμερα για όλες τις εξελίξεις για το θέμα της δωρεάς στην μνήμη του Μανώλη Μιχάλενα και ανακοινώνει τα κάτωθι:

«Σεβόμενοι την μνήμη του φίλου μας Μανώλη και σε συνδυασμό με τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουν την ΕΟΜΠ, ο πρόεδρος Αγγελος Τσουρούπης και το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισαν να καλύψουν το υπόλοιπο ποσό που μένει, προκειμένου να ταξιδέψει η ελληνική αποστολή  Νέων – Νεανίδων στη Φινλανδία, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στην τηλεφωνική διάσκεψη, που κράτησε ελάχιστα λεπτά, αποφασίστηκε ομόφωνα να καλυφθούν τα χρήματα.

Το πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ ήταν και είναι βασισμένο πάνω στη νέα γενιά, το μέλλον του αθλήματος και του τόπου μας και φυσικά σ’ αυτή την κατάσταση δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι.

Συνυπολογίζοντας, μάλιστα, ότι το Μπόουλινγκ είναι ΕΝΑ και το σπίτι όλων η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ, προσφέρουμε αυτά τα χρήματα, προκειμένου να ταξιδέψει η ελληνική αποστολή στην Φινλανδία.

Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, δε θέτουμε απολύτως κανέναν όρο για τα χρήματα που θα δώσουμε, όσο αφορά την αποστολή. Ο μοναδικός -ανθρώπινος- όρος είναι τα χρήματα που μαζεύτηκαν για τον Μανώλη Μιχάλενα να παραμείνουν και να αξιοποιηθούν γι αυτόν τον σκοπό.

Παρακαλούμε τους υπεύθυνους της αποστολής να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Αγγελο Τσουρούπη για τις λεπτομέρειες.

Ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή επιτυχία και ελπίζουμε ο Μανώλης από εκεί ψηλά, έστω και στη συγκεκριμένη περίπτωση να μας δει… ενωμένους».