Νέα

21/02/2015
 

Η θέση της ομοσπονδίας για την παραφιλολογία των τελευταίων ημερών!

2126_bowling

Επειδή ορισμένοι παριστάνουν με τεράστια επιτυχία τον Πόντιο Πιλάτο η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ θέλει να ενημερώσει τα σωματεία και τα μέλη μας για τις εξελίξεις που απασχολούν το άθλημα, αλλά και όσα διαδίδουν οι γνωστοί άγνωστοι.

Καταρχήν οι κύριοι αυτοί που μέχρι στιγμής δεν έχουν καμία θέση στο επίσημο άθλημα του Μπόουλινγκ αναφέρουν ότι η ομάδα του τμήματος Μπόουλινγκ της ΕΓΟ κέρδισε ασφαλιστικά μέτρα!!!!!! Το δεδομένο είναι ότι η ΕΟΜΠ δεν έχει δεχτεί καμία κλήτευση. Κανείς πέραν των ασφαλιστικών μέτρων του συλλόγου «Αττικού», με πρόεδρο τον Θανάση Καλαμαρά (σ.σ. και δικαιώθηκε η ομοσπονδία) δεν έχει απασχολήσει νομικά την ομοσπονδία μας μέσα στο 2015.

Επομένως, καλό θα ήταν πριν… παραμυθιάζουν οι γνωστοί άγνωστοι τον κόσμο να μας ενημερώσουν απέναντι σε ποιον κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα; Γιατί από την ομοσπονδία δεν τα κέρδισαν…

Οσον αφορά την προσφυγή που έγινε κατά της απόφασης του Υπουργού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το αποτέλεσμα αυτής.

Επομένως εύλογα δημιουργείται το ερώτημα: Αφού δεν υπήρχε δίκη, τι και πως κέρδισαν; Λογικό πάντως είναι όταν παίζεις μόνος σου να μπορείς να βάζεις γκολ. Όταν έχεις αντίπαλο…;

Δεν πρόκειται να γίνει κανένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα χωρίς την άδεια της ΕΟΜΠ

Στην παρούσα φάση η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ είναι η μοναδική αρχή που μπορεί να διοργανώσει Πανελλήνια πρωταθλήματα. Επομένως δεν πρόκειται να διεξαχθεί κανένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα που δεν έχει εγκρίνει η ΕΟΜΠ.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους του Μπόουλινγκ:

  • Η ΕΟΜΠ δεν έχει δώσει την άδεια της για το πολυσυζητημένο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων. Καλό θα ήταν να μην παίζεται στις πλάτες νέων παιδιών που αγωνιούν και αγαπάνε το άθλημα μας. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα γίνει μόνο υπό την ΕΟΜΠ.
  • Η ΕΓΟ μέσω του Αντιπροέδρου κ. Σπύρου http://www.cialisvsviagrasale.com/ Σκλάβου και του Γενικού Γραμματέα κ. Αθανάσιου Σταθόπουλου, σε δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα www.sportsland.gr, διαφοροποιήθηκαν από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, μιας και όπως δήλωσαν δεν το αναγνωρίζουν.
  • Τα όσα αναφέρει η συγκεκριμένη επιτροπή είναι όλα παράνομα.

 

Αλλωστε δημιουργούνται οι εξής απορίες:

  1. Πως αναφέρουν ότι είναι όλα νόμιμα, χωρίς την άδεια της ΕΟΜΠ;
  2. Γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο; Γιατί τις διευκρινιστικές ανακοινώσεις τις ανεβάζουν μόνο στο facebook;

 

Το σημαντικότερο είναι το εξής: Αφού ισχυρίζονται ότι έχουν κερδίσει κάποια δικαστική διαμάχη, γιατί δεν δημοσιεύουν την απόφαση;

Κύριοι, είναι ευκολονόητο πως αν είχατε μία τελεσίδικη απόφαση θα τη δημοσιεύατε. Επομένως τα λόγια του αέρα, είναι για τον σχηματισμό εντυπώσεων.