Νέα

19/02/2015
 

Κάλεσμα ΕΟΜΠ προς ΓΓΑ και ΕΓΟ για τις παράνομες διοργανώσεις

hbf_backg

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ είναι η μοναδική αθλητική αρχή που έχει το δικαίωμα να κάνει επίσημους Αγώνες, βάση της εντολής του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή. Αυτή η υποσημείωση για όσους θέλουν επιδεικτικά να την αγνοούν.

Με έκπληξη διαβάσαμε την προκήρυξη του «Πανελληνίου Πρωταθλήματος Bowling Νέων – Νεανίδων» και ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη είδαμε ότι είναι υπό την «αιγίδα της ΕΓΟ».

Απαιτούμε ΑΜΕΣΑ να πάρει θέση ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Σάκης Βασιλειάδης για το αν η ΕΓΟ αγνόησε την Υπουργική απόφαση και έδωσε τη συγκατάθεσή του να προκηρυχθούν αυτοί οι αγώνες. Σε διαφορετική περίπτωση να βγει ΑΜΕΣΑ να καταδικάσει δημόσια τη διοργάνωση.

Παράλληλα καλούμαι το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό να ερευνήσει το θέμα και να καταδικάσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις προσπάθειες κάποιων να παραμερίσουν – υποβαθμίσουν την Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ, καθώς και την Υπουργική Απόφαση, buycialiscanadaonline.com την οποία έχει υπογράψει ο ίδιος.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για αφελείς ή ανίδεους, όμως σε κάθε περίπτωση πρόκειται για κάποια επικίνδυνα άτομα που προσπαθούν, για μία ακόμη φορά, να παίξουν στις πλάτες του ελληνικού Μπόουλινγκ.

Η ΕΟΜΠ θα κινηθεί άμεσα κατά των αγώνων και να σας υπενθυμίσει υπεράνω των Νόμων και των Υπουργικών Αποφάσεων δεν είναι κανείς…