Νέα

28/11/2017
 

Πένθος για το χαμό του Γιώργου Κυβέλου

1

Το ελληνικό Μπόουλιγκ είναι από σήμερα φτωχότερο. Το άθλημά μας θρηνεί το χαμό του Γιώργου Κυβέλου, ενός ανθρώπου που είχε αφιερώσει τη ζωή του για το καλό του Μπόουλινγκ.

Πέρασε από όλα τα πόστα και γνώριζε όσο λίγοι το άθλημα. Διετέλεσε αθλητής, ομοσπονδιακός προπονητής, προπονητής του συλλόγου Sporting και ιδιοκτήτης καταστημάτων Μπόουλινγκ.

Ο Γιώργος Κυβέλος βοήθησε πάρα πολλούς αθλητές με διάφορους τρόπους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Η συνεισφορά του στο άθλημα μεγάλη, ενώ αμέτρητες φορές είχε σταθεί στο πλευρό της ομοσπονδίας.

Οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών και παππούς, έδωσε γερή μάχη με την επάρατη νόσο, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Το ελληνικό Μπόουλινγκ δεν έχασε ένα μεγάλο υποστηρικτή του αθλήματος αλλά κι ένα σπουδαίο άνθρωπο, γι αυτό και το κενό του αφήνει ανείπωτη θλίψη σε όλους μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος, για το χαμό του συναθλητή, συνοδοιπόρου και πάνω από όλα φίλου Γιώργου Κυβέλου.