Νέα

08/12/2016
 

Σε οικογενειακό κλίμα η Γενική Συνέλευση

2126_bowling

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση. Παραβρέθηκαν 18 σωματεία και συζήτησαν για τα τρέχοντα θέματα του αθλήματος, ενώ πραγματοποιήθηκαν και οι αρχαιρεσίες.

Το κλίμα της Γενικής Συνέλευσης ήταν ιδιαίτερα ζεστό με όλους τους εκπροσώπους των σωματείων να είναι ευδιάθετοι και να προσπαθούν ενωμένοι να συζητήσουν για το μέλλον του αθλήματος, καθώς και τις κινήσεις που θα γίνουν μέσα στο 2017, τόσο αγωνιστικές, όσο και διοικητικές. Είναι χαρακτηριστικό, ότι για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, Γενική Συνέλευση κύλησε απόλυτα ομαλά και όλοι έδωσαν το στίγμα για την επόμενη μέρα του αθλήματος.

Το οικογενειακό κλίμα είναι η απαρχή για την επόμενη μέρα της νέας Διοίκησης, προκειμένου το Μπόουλινγκ να πάρει τον δρόμο που του αξίζει. Ενωμένο χωρίς διαμάχες και με μία υγιή διοίκηση που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος. Κι όπως ομόφωνα είπαν και οι εκπρόσωποι των 18 σωματείων, αυτό μπορεί να υλοποιηθεί μόνο κάτω από την σκέπη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ.

Τις ερχόμενες ημέρες το εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Τέλος, όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων της ΕΟΜΠ χαιρέτησαν το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξαν κάποια σωματεία που έχουν διαγραφεί από τα μητρώα της Ομοσπονδίας μετά την απόφαση του κ. Γιάννη Ανδριανού.

Η συγκινητική παρουσία ορισμένων συλλόγων, αλλά και αθλητών στην Γενική Συνέλευση, δίνει δύναμη και όραμα στη νέα διοίκηση, ενώ όπως διαπίστωσαν και ιδίοις όμμασι στόχος μας είναι να ξανακάνουμε την ΕΟΜπ μία οικογένεια.