Νέα

31/03/2015
 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα 2015-16

bowling-desktop-wallpapers_041037595_93

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ αγωνιστικό Καλεντάρι 2015-16

Πρόγραμμα Λειτουργίας ΕΟΜΠ

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ παρουσιάζει το νέο αγωνιστικό της πρόγραμμα. Σε μία χρονιά ιδιαίτερα κομβική για το άθλημα μας, θέλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στον αθλητή/τρια. Με μοναδικό σκοπό την σταθεροποίηση κι εν συνεχεία την ανάπτυξη του αθλήματος η ΕΟΜΠ, μετά τις εισηγήσεις των σωματείων – μελών της ανακοινώνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της περιόδου 2015-16

1.Εφαρμογή Πάγιας Ενιαίας Συνδρομής Συλλόγων.

Ο κάθε σύλλογος θα καταβάλει μια πάγια ετήσια συνδρομή  500€, ανεξαρτήτως του αριθμού μελών ή αθλητών. Αυτή η συνδρομή δίνει το δικαίωμα τέλεσης  αναγνωρισμένων από την ΕΟΜΠ  εσωτερικών ομαδικών ή ατομικών πρωταθλημάτων. Η καταβολή του ποσού  θα γίνεται  εφάπαξ με την έναρξη της αγωνιστικής.

Πρέπει να γίνει κατανοητό στους συλλόγους ότι η ετήσια συνδρομή τους, καλύπτει τις πάγιες λειτουργικές δαπάνες της Ομοσπονδίας και ότι προβλέπεται από το καταστατικό της, ως μία εκ των πηγών εσόδων της.

2.Εφαρμογή Μητρώου Αθλητών.

Για κάθε αθλητή/τρια εγγεγραμμένο στην ΕΟΜΠ, θα τηρείται υποχρεωτικά, Μητρώο του στην ΕΟΜΠ. Σ’ αυτό θα αναγράφεται όλη η πρόοδος της χρονιάς.

Ο κάθε αθλητής , για να αγωνίζεται υπό την αιγίδα της ΕΟΜΠ και να ενημερώνεται το μητρώο του, θα πρέπει να εκδίδει κάθε χρόνο, υποχρεωτικά, μια ταυτότητα αθλητού ΕΟΜΠ, με μοναδικό αριθμό μητρώου.

Στην εν λόγω ταυτότητα θα αναγράφονται τα στοιχεία, οι επιδόσεις και ο σύλλογος του κάθε αθλητή. Η ταυτότητα θα ανανεώνεται κάθε χρόνο και θα είναι πλήρως ενημερωμένη από το μητρώο.

Υποχρέωση της Ομοσπονδίας είναι η έκδοση ταυτοτήτων αθλητών, πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Ουδεμία συμμετοχή αθλητή σε αγώνες της ΕΟΜΠ θα γίνεται αποδεκτή χωρίς την ύπαρξη της ταυτότητας του.

Τα δελτία των αθλητών και οι ιατρικές βεβαιώσεις που προβλέπει ο νόμος, τηρούνται και ανανεώνονται κανονικά κάθε χρόνο. Η έκδοση νέου δελτίου αθλητή από σύλλογο, νεοεισελθέντα ή από μεταγραφή, βαρύνει τον σύλλογο με το ανάλογο κόστος, σύμφωνα με τα προαναφερθέντα. Το κόστος του δελτίου είναι 30€.

Οι καταβολές θα γίνονται απευθείας στον λογαριασμό της Ομοσπονδίας με έκδοση σχετικού παραστατικού από την Ομοσπονδία, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της .

Η εξέλιξη του Μητρώου Αθλητή θα μπορεί να παρακολουθείται αναλυτικά από τους ενδιαφερόμενους μέσω της επίσημης σελίδας της Ομοσπονδίας.

 1. Πανελλαδική Κλίμακα Θέσης Αθλητή (Ranking)

Η ΕΟΜΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την αγωνιστική περίοδο 2015-16 θα δημιουργηθεί και θα καθιερωθεί η πανελλαδική κλίμακα θέσης (ranking), ανεξαρτήτως κατηγορίας αθλητών-τριών.

Ο σκοπός του ranking είναι να δώσει σε όλους τους αθλητές-τριες, την ευκαιρία να παρακολουθούν την εξέλιξη τους σε πανελλήνια κλίμακα, με στόχο την διαρκή βελτίωση τους και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας.

Το σύστημα παρακολουθεί όλους τους αθλητές-τριες, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Δεν καθορίζει τον Μ.Ο. του αθλητή και την κατηγορία του. Αυτή παρακολουθείται από την εξέλιξη του Μητρώου του και ισχύουν τα όρια που έχουν προβλεφθεί.

Ο πίνακας αξιολόγησης θα ανακοινώνεται μία φορά το μήνα. Παράλληλα θα υπάρχουν έπαθλα για τον Αθλητή – τρια της χρονιάς, ενώ θα υπάρχουν και συντελεστής βαρύτητας διοργανώσεων, καθώς και μπόνους για τους νικητές των πρωταθλημάτων.

Τα έπαθλα για τον Αθλητή και την Αθλήτρια της Χρονιάς, είναι :

Τιμητική πλακέτα, επιβράβευση με «χρυσή» κάρτα αθλητή δωρεάν όπως και πληρωμένες συμμετοχές του/της, στις επίσημες ατομικές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Επιπλέον θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του/της, στην Εθνική Ομάδα για την επόμενη χρονιά, χωρίς την διαδικασία δοκιμαστικών (trials), όντας ο κορυφαίος/α όλων.

Για να διεκδικήσει κάποιος τον τίτλο του αθλητή/τριας της χρονιάς θα πρέπει να έχει συμμετάσχει στο 80% των Επίσημων διοργανώσεων της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα οι 24 πρώτοι αθλητές και οι 12 πρώτες αθλήτριες θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στα trials των Εθνικών Ομάδων. Σε περίπτωση που κάποιος ακυρώσει τη συμμετοχή του θα καλεστεί ο αμέσως επόμενος μέχρι να συμπληρωθούν οι 24 άντρες και 12 γυναίκες.

Να τονίσουμε ότι ο αθλητής και η αθλήτρια της χρονιάς θα είναι αυτόματα μέλος της Εθνικής ομάδας

 1. Αγωνιστικό πρόγραμμα.

Α.  Διοργάνωση 7 μεγάλων τουρνουά Οπεν, υπό την αιγίδα της ΕΟΜΠ, τα οποία θα αποτελούν μέρος της  αγωνιστικής δραστηριότητας της.

Αυτά τα τουρνουά είναι πανελλαδικής εμβέλειας, και είναι χωρισμένα σε ατομικό, δυάδες, τριάδες. Οι κατηγορίες των αθλητών, διατηρούνται, προσδιορίζονται δε και επικαιροποιούνται από το Μητρώο Αθλητή, στο τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου.

Είναι χωρισμένα σε περιφερειακές διοργανώσεις και σε πανελλαδικές, όπως ορίζεται στο ημερολόγιο, με κύριο γνώμονα τη μείωση του κόστους.

Αποτελούν υποχρέωση για τους αθλητές που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στις κατηγορίες τους για να συμμετέχουν στα τελικά του ατομικού πρωταθλήματος, θα έχουν  έπαθλα αξίας , έπαθλα ανώτερης διάκρισης και σημαντική βαθμολογική αξία, εκτός και αν υπάρχει χορηγός που θα καλύπτει την χρηματική αθλοθέτηση, κατόπιν ειδικής συμφωνίας με την Ομοσπονδία.

Θα υπάρχουν λαδώματα ικανής δυσκολίας που η  στόχευση τους είναι, να επέλθει η βελτίωση του αγωνιστικού επιπέδου μέσω του ανταγωνισμού σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το κόστος συμμετοχής προσδιορίζεται στα 25€ η συμμετοχή και 15€ η επανασυμμετοχή για τα ατομικά, για τις τριάδες , 30€ και 20€ αντίστοιχα το άτομο. Στις δυάδες το κόστος ανέρχεται στα 30€ συμμετοχή το άτομο.

Ο τρόπος διεξαγωγής και οι προδιαγραφές, θα  ορίζονται  από την ανάλογη προκήρυξη.

 

Β.  Διοργάνωση ομαδικού πρωταθλήματος .

Θα ανακοινωθεί μετά την οριστική δήλωση των συλλόγων που ανήκουν στην Ε.Ο.ΜΠ.

Γ.  Διοργάνωση αγώνων Seniors σε ένα Σ/Κ (Προαιρετική).

Αγώνας με έπαθλα ανώτερης διάκρισης για τους seniors όλων των κατηγοριών, άνδρες και γυναίκες. Ο τρόπος διεξαγωγής , οι προδιαγραφές και το κόστος, θα ορίζονται  από την ανάλογη προκήρυξη.

Η διοργάνωση χαρακτηρίζεται ως προαιρετική, τουλάχιστον για φέτος. Η πραγματοποίηση της μπορεί να συμβεί μόνο κατά  απαίτηση των ενδιαφερομένων και εφόσον οι συμμετοχές σ’ αυτήν, επιτρέψουν την οικονομική της βιωσιμότητα.

* Οι αγώνες δεν θα βαθμολογούνται

Δ.  Διοργάνωση τελικών ατομικού για πρωταθλητές κατηγοριών σε ένα Σ/Κ.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 25€/αθλητή και αφορά κάλυψη κόστους παιχνιδιών, επάθλων κλπ. Θα υπάρχουν έπαθλα, ανώτερης διάκρισης και ειδικές επιβραβεύσεις.

Ο τρόπος διεξαγωγής και οι προδιαγραφές, θα ορίζονται  από την ανάλογη προκήρυξη.

Ε. Διοργάνωση Δοκιμαστικών (trials) Εθνικών Ομάδων σε ένα Σ/Κ  χωρίς παράβολο συμμετοχής.

Αυτή η διοργάνωση  είναι μια προσφορά της ΕΟΜΠ στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας, σε ένδειξη σεβασμού προς τους αθλητές του ανώτερου επιπέδου, που μόχθησαν για να κατακτήσουν μια θέση στο όνειρο. Δεν θα περιλαμβάνει παραπάνω από 24 άνδρες και 12 γυναίκες . Ο τρόπος διεξαγωγής και οι προδιαγραφές, ορίζονται  από την ανάλογη ειδική προκήρυξη, ενώ οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στα Trials θα επιλέγονται με βάση των πίνακα αξιολόγησης των αθλητών -τριών.

ΣΤ.  Διοργάνωση τελικών ατομικού πρωταθλήματος κατηγορίας παίδων –νέων-νεανίδων.

Το κόστος συμμετοχής θα αναληφθεί εξ ολοκλήρου από την ΕΟΜΠ στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας, ή με χορηγία αν υπάρξει η δυνατότητα. Ο τρόπος διεξαγωγής και οι προδιαγραφές, θα ορίζονται  από την ανάλογη προκήρυξη.

Ζ. Διοργάνωση Κυπέλλου Ελλάδος  (Προαιρετική).

Θα ανακοινωθεί μετά την οριστική δήλωση των συλλόγων που ανήκουν στην Ε.Ο.ΜΠ.

Επίλογος

Τα παραπάνω προτείνονται  να λειτουργήσουν ως μοντέλο σε βάθος 5ετίας, με σταθερότητα για να δημιουργηθεί η υποδομή ανάπτυξης του αθλήματος και να εξασφαλίσει την οικονομική επάρκεια και αυτοδυναμία της Ομοσπονδίας.

Το πρόγραμμα έχει δομηθεί με επίκεντρο το Άθλημα και τον Αθλητή, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην καλύτερη δυνατή προβολή του αθλήματος μέσω αυτών, όπως επίσης δίνει στους συλλόγους τη δυνατότητα να αναπτυχθούν δυναμικά και σε στέρεες βάσεις, κάνοντας ταυτόχρονα οικονομία κλίμακας σε όλα τα επίπεδα.

Επιπλέον η ελευθερία επιλογών των αθλητών, η εφαρμογή του δια βίου Μητρώου Αθλητών, όπως και η καθιέρωση της πανελλαδικής κλίμακας θέσης (ranking), πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει ως κίνητρο βελτίωσης και ανάπτυξης των ικανοτήτων των αθλητών.

Ο οικονομικός προγραμματισμός των διοργανώσεων, αφορά καθαρά την προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος και των Εθνικών αποστολών. Οι συνειδητοποιημένοι αθλητές που έχουν το αθλητικό πνεύμα και τον ανταγωνισμό μέσα τους, οι σημαιοφόροι του αθλήματος και αυτοί που θέλουν να ακολουθήσουν το «όνειρο» της Εθνικής, θα μας βρουν αρωγούς σ’ αυτή τους την προσπάθεια, δια μέσου αυτών των διοργανώσεων. Ο ανταγωνισμός, βελτιώνει το είδος.

Είναι υποχρέωσή μας να αναδείξουμε τον ηγετικό ρόλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ στο άθλημα, με στοχευμένες δράσεις, προάγοντας το άθλημα και μόνο αυτό, δημιουργώντας υποδομές για το μέλλον σε σταθερό περιβάλλον.

 • Παρακάτω επισυνάπτεται ημερολογιακό πρόγραμμα κατανομής αγώνων.

Φόρμες Διεξαγωγής Αγώνων

 1. Ατομικό Πρωτάθλημα Open (5 διοργανώσεις)

Όλοι οι αθλητές αγωνίζονται σε 6 παιχνίδια για σύνολο κορινών. Υπάρχει το δικαίωμα επανασυμμετοχής (2 max). Πάντα μετράει το καλύτερο σύνολο 6 παιχνιδιών, ανεξάρτητα από το πόσες επανασυμμετοχές έχει κάνει ο αθλητής.

Προκρίνονται απευθείας στα τελικά της Κυριακής  36 αθλητές, ανεξαρτήτως κατηγορίας και φύλου, οι οποίοι θα αγωνιστούν για θέση κατάταξης σε σύνολο κορινών 3 παιχνιδιών. Απ’ αυτούς προκρίνονται οι 12 πρώτοι σε σύνολο κορινών, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε σύνολο 3 ακόμα παιχνιδιών, όπου προκρίνονται 4 αθλητές. Οι κορίνες των τελικών ακολουθούν.

Οι 4 πρώτοι σε σύνολο κορινών, θα βραβευτούν για την πρόκριση με έπαθλα και θα αγωνιστούν με το σύστημα elimination.

Οι αγώνες είναι μικτοί, και δίνεται Handicap 8 κορίνες ανά παιχνίδι στις γυναίκες α κατηγορίας και στους άνδρες γ κατηγορίας και 16 κορίνες στις γυναίκες των υπόλοιπων κατηγοριών και στην τελική φάση.

Οι βαθμολογικές κατατάξεις ανά κατηγορία, για το Ατομικό Πρωτάθλημα, περιλαμβάνουν τα παιχνίδια πρόκρισης (καλύτερο σετ από entry, re-entry) και τα τελικά κατάταξης. Η  βαθμολογία μετράει για την πρόκριση στα τελικά ατομικού. Τα παιχνίδια των τελικών (elimination) δεν μετράνε στη βαθμολογία. Επίσης ενημερώνεται η πανελλαδική βαθμολογική κλίμακα (ranking) και σε κάθε περίπτωση το μητρώο.

Οι Μέσοι Όροι μετράνε μόνο στις καθαρές κορίνες, χωρίς handicap (ισχύει ο σχετικός κανονισμός της ETBF) επί του συνόλου παιχνιδιών του αθλητή, σε κάθε διοργάνωση (καλύτερο σετ προκριματικών, τελικοί).

Δεν υπάρχουν απονομές σε κανένα Οπεν Ατομικού που να αφορούν τις κατηγορίες ξεχωριστά, παρά μόνο οι πρωτεύσαντες στην κατηγορία τους, εξασφαλίζουν δωρεάν το entry στην επόμενη διοργάνωση. Ο στόχος των αθλητών γενικότερα είναι η συλλογή της μέγιστης δυνατής βαθμολογίας σε κάθε περίπτωση.

 1. Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα.

Το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα διεξάγεται δια μέσου της συγκέντρωσης υψηλότερης βαθμολογίας για κάθε κατηγορία, ανδρών, γυναικών, από την συμμετοχή στις επίσημες διοργανώσεις  της ΕΟΜΠ, Οπεν ατομικού.

Στα τελικά του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος, προκρίνονται βάση βαθμολογίας οι 12 αθλητές και 12 αθλήτριες από κάθε κατηγορία.

Οι αγώνες θα γίνουν σε ένα Σ/Κ. Σε περίπτωση αδυναμίας αθλητή να παραστεί στα τελικά, η θέση του αναπληρώνεται από τον αμέσως επόμενο αθλητή στην κατάταξη εφόσον πληροί  τα όρια του Μ.Ο. της κατηγορίας του και έχει την ανάλογη συμμετοχή στις διοργανώσεις.

Αγωνίζονται όλοι την πρώτη ημέρα σε 6 παιχνίδια σύνολο κορινών. Από αυτούς προκρίνονται για τα τελικά της Κυριακής οι 6 πρώτοι κάθε κατηγορίας. Αυτοί παίζουν 4 παιχνίδια σύνολο κορινών και απ’ αυτούς προκρίνονται οι 4 πρώτοι από κάθε κατηγορία ανδρών, γυναικών. Οι κορίνες  από τα προκριματικά, δεν ακολουθούν.

Οι 4 προκριθέντες από κάθε κατηγορία, αγωνίζονται με το σύστημα elimination, για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδος σε κάθε κατηγορία, ξεχωριστά. Υπάρχει η δυνατότητα τηλεοπτικής κάλυψης για την μεγαλύτερη δυνατή προβολή του αθλήματος.

Η πρωταθλητές κάθε κατηγορίας βραβεύονται με έπαθλο ανώτερης τιμητικής διάκρισης και επιπλέον εξασφαλίζουν την «χρυσή» κάρτα αθλητή, δωρεάν και τις συμμετοχές τους στις επίσημες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας, επίσης δωρεάν, για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Στην ίδια διοργάνωση, βραβεύονται ο Αθλητής και η Αθλήτρια της Χρονιάς. Το κόστος ανά αθλητή είναι 25€.

 1. Διοργάνωση Οπεν Δυάδων

Οι αγώνες πρόκρισης των δυάδων θα γίνουν σε προεπιλεγμένες αίθουσες ανά περιφέρεια με σκοπό τον περιορισμό των εξόδων των αθλητών, σύμφωνα με το μοντέλο λειτουργίας προηγούμενων ετών.

Ολα τα ζευγάρια παίζουν 6 παιχνίδια σύνολο κορινών. Προκρίνονται στην διοργάνωση των τελικών, ο αριθμός ζευγαριών ανά περιφέρεια που θα προκύψει από τον τύπο

Π.Δ.Ο. = Σ.Δ.Ο. Χ 12/Σ.Δ.Κ. , όπου:

Π.Δ.Ο. – Προκρινόμενες Δυάδες Περιφέρειας (στην κατηγορία)

Σ.Δ.Ο. – Συμμετέχουσες Δυάδες Περιφέρειας (στην κατηγορία)

Σ.Δ.Κ. – Συνολικές Δυάδες Κατηγορίας (από όλες τις Περιφέρειες)

Για τα τελικά δυάδων Ανδρών προκρίνονται από 10 δυάδες στις κατηγορίες A, B και C και στα τελικά δυάδων Γυναικών προκρίνονται από 8 δυάδες στην κατηγορία Α, Β και C αντίστοιχα.

Τα τελικά θα γίνουν σε ένα Σ/Κ. Όλες οι δυάδες παίζουν 6 παιχνίδια κατάταξης θέσης και απ’ αυτά προκρίνονται 4 ζευγάρια από κάθε φύλο και κατηγορία, τα οποία παίζουν με το σύστημα elimination για την ανάδειξη των νικητών κάθε κατηγορίας .

Η βράβευση ανά κατηγορία γίνεται την ίδια μέρα και αποτελείται από έπαθλα ανώτερης διάκρισης. Το κόστος ανά αθλητή είναι 30€.

 1. Διοργάνωση Μικτών Τριάδων Οπεν (Προαιρετική)

Η φόρμα διεξαγωγής είναι ίδια με των Δυάδων  και ακολουθεί την ίδια λογική σε ότι αφορά τον τρόπο διοργάνωσης και προκρινόμενων τριάδων.

Οι τριάδες θα είναι μικτές (άνδρες, γυναίκες) ενώ οι προδιαγραφές βάση κατηγοριών θα διευκρινιστούν από την τεχνική προκήρυξη.

Στα τελικά προκρίνονται 12 τριάδες από τις κατηγορίες Α, Β και C. Αυτά θα γίνουν σε ένα Σ/Κ. Την πρώτη μέρα παίζουν 6 παιχνίδια σύνολο κορινών και προκρίνονται στα τελικά της επόμενης μέρας, 4 τριάδες από κάθε κατηγορία. Οι προκρινόμενες τριάδες παίζουν με το σύστημα elimination για την ανάδειξη της καλύτερης τριάδας σε κάθε κατηγορία.

Η βράβευση ανά κατηγορία, γίνεται την ίδια μέρα και αποτελείται από έπαθλα ανώτερης διάκρισης.

Σημ. – Δίνεται η δυνατότητα επανασυμμετοχής (2 max). Το κόστος ανά αθλητή είναι 30€ η συμμετοχή και 20€ η επανασυμμετοχή. Οι προκρινόμενες τριάδες δεν πληρώνουν στα τελικά την συμμετοχή τους. Η διοργάνωση χαρακτηρίζεται προαιρετική και η υλοποίηση της θα εξαρτηθεί από τον αριθμό συμμετοχών.

Οι τεχνικές προκηρύξεις των Δυάδων και των Μικτών Τριάδων θα είναι ξεχωριστές.

*-* Τα λαδώματα όλων των διοργανώσεων Οπεν θα είναι ικανής δυσκολίας.

 1. Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα

Θα ανακοινωθεί μετά την οριστική δήλωση των συλλόγων που ανήκουν στην Ε.Ο.ΜΠ.

 1. Διοργάνωση ατομικού Seniors

Ο τρόπος διεξαγωγής γίνεται ως είθισται, προσμετρώντας τους Μ.Ο. των αθλητών. Δεν υπάρχει βαθμολογία ranking.

 1. Διοργάνωση Juniors

Ο τρόπος διεξαγωγής γίνεται ως είθισται, προσμετρώντας τους Μ.Ο. των αθλητών. Δεν υπάρχει βαθμολογία ranking.

 1. Διοργάνωση Trials Εθνικών Ομάδων

Ο τρόπος διεξαγωγής των Trials θα ανακοινωθεί κατόπιν ειδικής απόφασης του Δ.Σ. μετά από εισήγηση των ανάλογων επιτροπών. Οροι και προϋποθέσεις συμμετοχής, περιγράφονται στο πλάνο λειτουργίας και σε παραπάνω παραγράφους ενώ θα υπάρξει ειδική ξεχωριστή ενότητα, ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι αθλητές, πριν την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

 1. Διοργάνωση Κυπέλλου Ελλάδος

Θα ανακοινωθεί μετά την οριστική δήλωση των συλλόγων που ανήκουν στην Ε.Ο.Μ.

Σημειώσεις

 • Σε όλες τις περιπτώσεις η ατομική βαθμολογία είναι πανελλαδική. Ολες οι συμμετοχές σε επίσημες διοργανώσεις, βαθμολογούνται με κατ’ ελάχιστο 1 βαθμό. Σε περιπτώσεις ισοβαθμίας, μετρά ο καλύτερος Μ.Ο. που επετεύχθη στις επίσημες διοργανώσεις.
 • Στις διοργανώσεις ομαδικού, προσμετρούν οι ατομικοί Μ.Ο. των αθλητών οι οποίοι ενημερώνουν το Μητρώο αθλητή και δεν βαθμολογούνται.
 • Ολοι οι σύλλογοι βαθμολογούνται με κατ’ ελάχιστο 1 βαθμό σε οποιαδήποτε ομαδική συμμετοχή τους και με 3 βαθμούς κατ’ ελάχιστο για λειτουργία ακαδημιών νέων αθλητών.
 • Η συνολική βαθμολογία των συλλόγων προσμετρά μόνο για την τελική κατάταξη στην αγωνιστική περίοδο της χρονιάς και ο σύλλογος με την μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος, θα επιβραβεύεται αναλόγως ως ο Σύλλογος της Χρονιάς. (Θα υπάρξει ειδική απόφαση από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που θα καθορίζει το είδος της επιβράβευσης).

Για κάθε διοργάνωση θα υπάρχουν αναλυτικές τεχνικές προκηρύξεις σχεδόν από την έναρξη της επίσημης αγωνιστικής περιόδου. Συμμετοχές, λαδώματα θα ανοίγουν και θα ανακοινώνονται στα προβλεπόμενα διαστήματα.

 

Over the Flu cycling bipolar disorder 25 things Only Someone with. Alzheimer s while there is genetic… They can lead to work they could realizes it s description of, consciousness coming, in activities of personality traits or psychiatric illness that set the type. Necessary your symptoms may ask questions while, dining out by debra stang medically reviewed by plants http://www.getviagranoprescription.com such as much sleep published on May 8 (2013)…