Νέα

25/04/2015
 

Το Μπόουλινγκ περιμένει τη… Μεγάλη Δευτέρα του!!!

1

Το διήμερο που μας έρχεται δε θα περάσει γρήγορα για την οικογένεια του Μπόουλινγκ. Ολοι οι φίλαθλοι του αθλήματος περιμένουν με μεγάλη αγωνία την απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του Τόκιο για το αν θα συμπεριλάβει medicinesure.com – read more at το Μπόουλινγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Μία εκστρατεία που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Το Μπόουλινγκ ξεκίνησε τη διαδικασία ανάμεσα σε 30 αθλήματα που είχαν κάνει αίτηση να συμπεριληφθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πλέον έχουν μείνει μόνο 8 αθλήματα και το Μπόουλινγκ είναι ανάμεσα σ’ αυτά.

Τη Δευτέρα η οργανωτική Επιτροπή θα αποφασίσει αν θα συμπεριληφθεί το Μπόουλινγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μία απόφαση που θα αλλάξει για πάντα την ιστορία του αθλήματος.

Ανεξαρτήτως του αποτέλεσμα είναι μεγάλη τιμή για το άθλημα να βρίσκεται στα 8 επικρατέστερα κι όλοι ευελπιστούν στο Τόκιο να χτυπήσουν για πρώτη φορά οι… Ολυμπιακές κορίνες!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ στηρίζει την προσπάθεια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και με τις ευχές όλων όσων αγαπάνε το Μπόουλινγκ ελπίζουμε ότι από την Δευτέρα θα μιλάμε για το νέο Ολυμπιακό Αθλημα!