Νέα

19/06/2021

Πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη

announcement

Σε συνέχεια των όσων συμφωνήσαμε στην πρώτη ανοιχτή τηλεδιάσκεψη, η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ σας γνωρίζει ότι, τα έγγραφα που αποδεικνύουν την καθαρή θέση της Ομοσπονδίας, έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της www.hbf.gr  στην ανάλογη ενότητα και ως εκ τούτου είναι στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται να τα δει.

Για τυπικούς λόγους δεν αποστέλλονται στα Σωματεία που δεν αποτελούν μέλη της, προς το παρόν.

Παράλληλα ενημερώνουμε ότι η Ομοσπονδία διαθέτει δικό της κανάλι στο YouTube   όπου θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την πρώτη ανοιχτή τηλεδιάσκεψη που έγινε την περασμένη Δευτέρα και θα είναι διαθέσιμη την Κυριακή 20/6/2021

Ωστόσο, όντας συνεπείς στον λόγο μας,  αυτό μας επιτρέπει να προσκαλέσουμε όλα τα Σωματεία του μπόουλινγκ σε τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 23/6/2021 και ώρα 19:οο με κύριο θέμα την επιστροφή όσων δεν ανήκουν στο δυναμικό της, για να μπορέσουμε να πάρουμε πίσω την αθλητική αναγνώριση της Ομοσπονδίας και του αθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι βασικός στόχος είναι ένα ελεύθερο και αυτόνομο Μπόουλινγκ στον φορέα που το εξέφραζε και συνεχίζει να το εκφράζει ακόμα.

Η παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων κρίνεται απαραίτητη.

Για τον σύνδεσμο και τους κωδικούς της τηλεδιάσκεψης θα πρέπει μέχρι την Δευτέρα 21/6/2021 και ώρα 19:οο τα Σωματεία να ενημερώσουν με email την Ομοσπονδία στο hbf@hbf.gr για να τους παραλάβουν.

Με εκτίμηση

Για την

Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ

Αγγελος Τσουρούπης

Πρόεδρος Δ.Σ.

 


0 Comments


Be the first to comment!


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *